Henric Aryee
Cart 0
 

Beställ ett porträtt från konstnären Henric Aryee

Ge en gåva som består, till dig själv eller någon som betyder mycket

 
 
 
landing-3.jpg
 

Hur funkar det?

 
 

1. Skicka mig ett eller flera foton

Välj ut ett eller flera bra foton på personen du vill ha avmålad. Skicka gärna flera bilder, så kan jag hjälpa dig att välja om du är osäker. Bilderna ska ha så bra kvalitet som möjligt för att kunna fånga detaljerna (min specialitet!) 


2. Beskriv ditt konstverk 

Vad ska verket representera? Hur är personen i fråga? Beskriv gärna så mycket som möjligt, så att jag kan verkligen fånga deras personlighet i tavlan. Jag kan inkludera olika sammanhang eller miljöer. 


3. Jag skickar dig ditt konstverk

Din tavla skickas till dig som ett fine art giclée tryck på canvas. Den kan skapas i princip vilken storlek eller format som helst inom rimliga gränser. Exklusiv och signerad av konstnären. 

 
 
 
 
landin-page-1-.jpg
 
 

Om Henric

Henric är en prisbelönad och internationellt erkänd konstnär från Stockholm. Han har samarbetat med flertalet företagskunder, och hans verk tillhör många privata kollektioner. Han var inkluderad i 200 Best Illustrators Worldwide 2016/17 från Lurzer's Archive. Några av hans kunder inkluderar Café, Stardoll, Aftonbladet, Rädda Barnen Sony Ericsson & Clarion Hotels. Henric är för tillfället tillgänglig att ta beställningar.

 
client-logos-Återställd-bw.png
 
 
landing-5.jpg
 
landing-2.jpg
 
 

Contact Henric

 
 
kenzas-landing.jpg
 

Frågor?

 
 

vilken teknik använder du?

Jag använder en blandning av traditionella och digitala måleritekniker. Tavlan trycks sedan på canvas i vilken storlek du vill. Ett exklusivt original som är signerad av konstnären.

när får jag min tavla?

Jag skickar din tavla inos 3 veckor. Leveranstid kan variera något beroende på var du befinner dig. 

 

 

hur mycket kostar det?

Kostnaden för en tavla varierar utifrån förutsättningarna. Beskriv hur du vill ha din tavla så kontaktar jag dig omgående. Inramning av tavlan är ej inkluderat, men det kan lösas efter överenskommelse. 

vad händer om jag inte gillar min tavla?

Jag kommer först skicka skisser för att ge en uppfattning om hur tavlan kommer se ut. Om du då inte är nöjd, har du rätt till 100% av dina pengar tillbaka.